Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pastasalade met tonijn en gerookte forel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pastasalade met tonijn en gerookte forel
Stap 1
Kook de pastaschelpjes beetgaar in water met zout. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken. Snijd intussen de steeltjes van de basilicum en scheur de blaadjes.
Stap 2
Verhit de grillpan en bestrijk met olie. Gril de plakken courgette een paar minuten om en om. Neem uit de pan en bestrooi met de Italiaanse kruiden, zout en peper.
Stap 3
Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar met de rest van de olijfolie. Breng op smaak met peper.
Stap 4
Schep in een schaal de pasta, vis, gegrilde courgette, tomaatjes, olijven, basilicumsteeltjes en dressing door elkaar. Bestrooi met basilicumblaadjes. Lekker met een tomatensalade.
