Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pastasalade met Apetina witte kaasblokjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pastasalade met Apetina witte kaasblokjes
Stap 1
Kook de fusilli al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel gelijk koud.
Stap 2
Halveer de cherrytomaatjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes.
Stap 3
Snijd de baby-romaine in reepjes. Pers de citroen uit.
Stap 4
Meng de yoghurt met het citroensap en pers de teen knoflook erboven uit. Meng de yoghurtdressing door de pasta.
Stap 5
Meng de pasta om met de tomaatjes, sla en avocado. Verdeel de Apetina witte kaasblokjes erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie536 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten60 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
