Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Parmezaanbroccoli met truffelmayonaise
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Parmezaanbroccoli met truffelmayonaise
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook 800 g broccoliroosjes (koelvers) in ruim water met zout in 5 min. beetgaar.
Stap 2
Giet ze af en laat goed uitlekken. Leg de broccoliroosjes op de bakplaat. Rasp er 50 g Parmezaanse kaas boven. Bak de broccoliroosjes 10 min. in de voorverwarmde oven tot de kaas is gesmolten.
Stap 3
Hak 2 takjes peterselie fijn. Garneer de parmezaanbroccoli uit de oven met 3 el truffelmayonaise. Bestrooi met de peterselie.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie190 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten2 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd3 g
