Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Omeletjes met roomkaas en hartentoast
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Omeletjes met roomkaas en hartentoast
Stap 1
Roer de bieslook en peterselie door de roomkaas en breng op smaak met zout en peper. Steek of snijd binnen de korstjes van de boterhammen een hart uit.
Stap 2
Klop de eieren met de melk, zout, peper en de geraspte kaas goed los. Verhit een beetje boter in een koekenpan op middelhoge stand en giet het eimengsel erin. Verdeel goed en schud een beetje met de pan zodat de omelet luchtig wordt. Laat de omelet met een deksel op de pan in een paar minuten stollen.
Stap 3
Rooster intussen de broodharten in een broodrooster. Schep de kruidenroomkaas op de omelet en vouw dubbel. Laat op een bord glijden en leg de hartentoast ernaast. Garneer met wat extra kruiden.
