Nasi goreng speciaal
Ingrediënten
Bereidingswijze Nasi goreng speciaal
Stap 1
Klop de eieren los in een kom met zout en peper en de ketjap. Verhit 1 el olie in een wok of hapjespan op een middelhoge stand en giet de helft van het eimengsel erin. Draai de wok rondom, zodat het ei zich verspreidt over de wok en bak ca. 2 min. tot de omelet bijna gaar is. Keer de omelet en bak nog 30 sec. Schep de omelet uit de wok en bak nog een omelet met 1 el olie.
Stap 2
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de kipfiletblokjes ca. 3 min. Voeg de nasigroenten toe en roerbak 3 min. mee met de kip. Schep de kruidenpasta erdoor en bak even mee.
Stap 3
Maak de rijst los in de zakjes zoals aangegeven op de verpakking. Doe in de wok en roerbak het gerecht nog 5 min. tot de rijst warm is.
Stap 4
Rol de omeletten op en snijd ze in reepjes. Snijd het bosuitje in dunne schuine ringen. Serveer de nasi goreng met de omeletreepjes, bosui, kroepoek en atjar.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie683 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten52 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd5 g
