Naanbrood met falafel
Ingrediënten
Bereidingswijze Naanbrood met falafel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de aubergines in plakken van 1 cm dik. Schaaf de komkommer met de kaasschaaf in plakken. Halveer de romaine sla en verkruimel de feta.
Stap 2
Verdeel de aubergine over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel er 1 el olijfolie over en breng op smaak met zout en peper. Plaats 15 minuten in de oven. Leg wanneer de aubergines nog 5 minuten in de oven moeten de naanbroden bij de aubergines.
Stap 3
Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de falafel 7 minuten. Verhit een andere pan met 1 el olijfolie en bak de romaine sla 3 minuten op hoog vuur. Haal uit de pan en snijd in parten.
Stap 4
Meng de yoghurt met de oriëntaalse kruiden en breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel de yoghurt, komkommer, sla, aubergine en falafel over de naanbroden. Garneer met de feta en serveer.
Aanvullende benodigdheden
- - kaasschaaf
Voedingswaarden
- Energie480 kcal
- Eiwit21.6 g
- Koolhydraten49.6 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd6.5 g
Trefwoorden
