Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mokka ijskoffie met karamel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mokka ijskoffie met karamel
Stap 1
Breng de espresso op smaak met suiker, roer de cacaopoeder erdoor en laat afkoelen.
Stap 2
Giet de espresso in de ijsblokjesvorm en laat ten minste 3 uur invriezen.
Stap 3
Verwarm in een steelpan de karamelpasta tot een vloeibare karamelsaus. Hak in de keukenmachine de ijsblokjes tot grof ijsschaafsel en verdeel over 2 glazen.
Stap 4
Klop de melk (met de garde of melkopschuimer) op tot lauwwarm en schenk op de ijskoffie. Schenk er de karamelsaus op bestrooi met een beetje cacaopoeder
Aanvullende benodigdheden
- - ijsblokjesvorm
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie170 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten23 g
- Vet6 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
