Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mezzelune met pompoen en hazelnoten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mezzelune met pompoen en hazelnoten
Stap 1
Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Kook de pompoenblokjes in 10 min. gaar. Giet af en pureer met de ricotta, het sinaasappelrasp en 1-2 el -sap glad. Breng op smaak met zout en peper. Houd warm.
Stap 2
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en hak de noten grof.
Stap 3
Schep de pompoensaus op bordjes, verdeel de pasta erover, besprenkel met de olie en bestrooi met de hazelnoten en munt.
Aanvullende benodigdheden
- - rasp
 - - staafmixer
 
Voedingswaarden
- Energie354 kcal
 - Eiwit11 g
 - Koolhydraten22 g
 - Vet24 gWaarvan verzadigd6 g
 
