Mexicaanse quinoawrap
Ingrediënten
Bereidingswijze Mexicaanse quinoawrap
Stap 1
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de kidneybonen uitlekken en spoel onder koud stromend water. Bereid de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Rasp intussen de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Rasp de knoflook fijn. Halveer de avocado’s overlangs, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Prak met een vork tot een grove puree en meng het limoenrasp, -sap en knoflook erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Verhit de olie in een ruime koekenpan en roerbak de groenten met de Mexicaanse mix 3 minuten op hoog vuur. Voeg de kidneybonen en quinoa toe en meng. Warm 2 minuten door en breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
Verdeel achtereenvolgens de avocadosaus, het quinoamengsel en de koriander over het midden van de tortillawraps en rol ze op. Lekker met crème fraîche.
