Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mexicaans gevulde zoete aardappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mexicaans gevulde zoete aardappel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210°C. Was de zoete aardappelen en verpak in aluminiumfolie. Pof de aardappelen 45 minuten in de oven.
Stap 2
Verhit een pan en bak het vegetarisch gehakt 5 minuten. Voeg de chili sin carne toe en bak nog 5 minuten.
Stap 3
Snijd intussen de platte peterselie grof.
Stap 4
Pak de gepofte zoete aardappelen voorzichtig uit, snijd ze in de lengte open en vul ze met de crème fraîche en guacamole. Verdeel de chili sin carne over de borden en leg de zoete aardappelen erbij. Garneer met de platte peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie617 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten53.8 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd21.1 g
Trefwoorden
