Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mediterrane paprikaatjes met olijven-orzosalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mediterrane paprikaatjes met olijven-orzosalade
Stap 1
Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel koud in een vergiet. Laat uitlekken.
Stap 2
Halveer intussen depaprika's in de lengte, laat de steelaanzet zitten, maar verwijder de zaadlijsten.
Stap 3
Snijd de olijven en peterselie fijn. Meng de olijven en peterselie met de orzo en dressing. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Vul de paprikahelften met de salade. Leg ze in een afsluitbare bewaardoos en bewaar ze maximaal 8 uur gekoeld.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie168 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten24 g
- Vet4 gWaarvan verzadigd1 g
