Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Makreel-quinoasalade met avocado
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Makreel-quinoasalade met avocado
Stap 1
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel er koud water over, laat uitlekken en afkoelen.
Stap 2
Besprenkel de avocado met de helft van het citroensap. Verdeel de makreelfilets in stukken.
Stap 3
Meng de rest van het citroensap met de bosui, de helft van de koriander, olijfolie (zee)zout en peper. Schep deze dressing met de avocado en makreel door de quinoa.
Stap 4
Bestrooi de salade met de rest van de koriander en de granaatappelpitjes. Lekker met bruinbrood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie870 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten44 g
- Vet60 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
