Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Linzenstoof met witvis
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Linzenstoof met witvis
Stap 1
Laat de vis ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C. Dep de vis droog, wikkel om elke visfilet twee plakjes katenspek en leg op een met bakpapier beklede bakplaat
Stap 2
Schil de knolselderij en snijd in blokjes van 2 cm. Schep de bloemkool en knolselderij om met 2 el olijfolie, kerriepoeder, peper en zout en leg naast de visfilets.
Stap 3
Rooster in circa 15-20 minuten gaar in de oven.
Stap 4
Snijd ondertussen de cherrytomaten in kwarten. Snijd de peterselie fijn. Verwarm de linzen in een steelpan op laag vuur.
Stap 5
Giet af en schep om met de rode wijnazijn en de rest van de olijfolie. Schep op 4 borden en verdeel de bloemkool en knolselderij erover.
Stap 6
Leg er een visfilet naast en garneer met de peterselie.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie557 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten40 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
