Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidige zoete aardappelpartjes met aioli
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidige zoete aardappelpartjes met aioli
Stap 1
Meng voor de rub het paprikapoeder met de chilipoeder, de komijn, het knoflookpoeder en de tijm.
Stap 2
Meng de zoete aardappelpartjes met de rub en de olijfolie. Voeg zout naar smaak toe. Verdeel over een aluminium grillschaal.
Stap 3
Rooster de aardappelpartjes op een matig hete barbecue in ca. 15 min. bruin en gaar. Keer ze regelmatig en sluit de barbecue eventueel met een deksel.
Stap 4
Schep de gegrilde zoete aardappelpartjes over op een andere schaal. Bestrooi met de peterselie en serveer met de aioli om te dippen.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
- - aluminium grillschaal
Voedingswaarden
- Energie369 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten31 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd3 g
