Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidige rijstschotel met runderchipolata
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidige rijstschotel met runderchipolata
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de runderchipolata. Hak de krulpeterselie grof.
Stap 2
Bereid de panklare zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de Mexicaanse roerbakgroente en zilvervliesrijst 3 minuten.
Stap 4
Voeg de Mexicaanse kruiden en tomatenblokjes toe en roer door. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel de rijst en groente over een ovenschaal en leg de chipolataworstjes erop. Plaats 15 minuten in de oven.
Stap 6
Garneer de rijstschotel met de peterselie en serveer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie572 kcal
- Eiwit28.8 g
- Koolhydraten54.3 g
- Vet23.7 gWaarvan verzadigd9.9 g
Trefwoorden
