Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Komkommer met zalmsalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Komkommer met zalmsalade
Stap 1
Maak met een dunschiller in de lengte strepen op de komkommer door telkens na ca. 1 cm de donkere schil weg te halen en vervolgens een donkere lijn te laten zitten. Snijd de komkommer in plakken van 2 cm.
Stap 2
Dep de zalmfilet droog en snijd met een scherp mes in kleine blokjes van ½ cm. Snijd de bieslook fijn en meng met de mayonaise door de zalm. Breng op smaak met peper en zout. Schep op elk plakje komkommer wat zalmsalade. Garneer met een toefje tuinkers.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie150 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten2 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd2 g
