Knolselderij taco’s met paddenstoelen en vis
Ingrediënten
Bereidingswijze Knolselderij taco’s met paddenstoelen en vis
Stap 1
Verwarm de oven voor op 225 °C. Prik met een vork gaatjes in de knolselderij en verpak in aluminiumfolie. Pof in circa 1 uur gaar in de oven. De knolselderij is gaar als een prikker er makkelijk in gestoken kan worden.
Stap 2
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de rest in kwarten. Snijd de jalapeño peper fijn.
Stap 3
Meng rasp en sap van de limoen, jalapeño peper, 1 el vocht van de jalapeño peper, 3 el crème fraîche en 1 el crispy chickenmix door de spitskool. Breng op smaak met zout. Pluk de blaadjes van de koriander.
Stap 4
Snijd de kabeljauw in blokjes van 2 cm en schep op een met bakpapier beklede bakplaat om met de crispy chickenmix. Schuif de laatste 15 minuten bij de knolselderij in de oven.
Stap 5
Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de champignons in 5 minuten goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6
Neem de knolselderij en kabeljauw uit de oven. Snijd de knolselderij in 12-16 hele dunne plakken en beleg achtereenvolgens met de spitskoolsalade, kabeljauw en champignons.
Stap 7
Garneer met de koriander en serveer met de limoenpartjes, de rest van de crème fraîche en extra jalapeño peper.
Aanvullende benodigdheden
- - aluminiumfolie
- - bakplaat met bakpapier
- - rasp
Voedingswaarden
- Energie353 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten23 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd7 g
Trefwoorden
