Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kipsaté met gebakken rijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kipsaté met gebakken rijst
Stap 1
Snijd de paksoi over de lengte in repen van 3 cm. Snijd het groene gedeelte van de paksoi fijn en houd apart.
Stap 2
Maak de sperziebonen schoon. Breng een pan met water aan de kook en kook de sperziebonen in 3 minuten beetgaar.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 4
Verhit 1 el zonnebloemolie in een pan en warm hier de kipsaté in op.
Stap 5
Verhit een pan met 2 el zonnebloemolie en bak de paksoi en sperziebonen samen met de rijst 5 minuten op hoog vuur.
Stap 6
Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel de rijst, kipsaté en satésaus over de borden en garneer met de gefrituurde uitjes en het groen van de paksoi.
