Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kippensoep met tortellini
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kippensoep met tortellini
Stap 1
Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui 3 minuten. Voeg de bouillon, kipfilet en 1 liter water toe en breng aan de kook. Laat op middel hoog vuur 10 minuten zachtjes koken.
Stap 2
Neem de kipfilet uit de pan en laat iets afkoelen op een bord.
Stap 3
Voeg ondertussen de tortellini en soepgroenten toe en laat op middel hoog vuur 12 minuten zachtjes koken. Voeg de laatste 3 minuten de peultjes toe.
Stap 4
Trek ondertussen met twee vorken de kip in reepjes. Voeg toe aan de soep en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie266 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten24 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
