Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kipdijsaté met een frisse salade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kipdijsaté met een frisse salade
Stap 1
Steek de barbecue aan. Snijd de komkommer in blokjes. Halveer de snoeptomaten en snijd de rode paprika in repen. Hak de peterselie grof.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Stap 3
Leg de kipdijsatéspiesen op de barbecue tot ze gaar zijn. Meng intussen de mini penne met de komkommer, snacktomaten, rode paprika, de helft van de peterselie en de dressing.
Stap 4
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel de pastasalade over de borden en leg de kipdijsatéspiesen naast de salade. Garneer met de rest van de peterselie.
Aanvullende benodigdheden
- - bbq
Voedingswaarden
- Energie453 kcal
- Eiwit33.3 g
- Koolhydraten63 g
- Vet6.6 gWaarvan verzadigd1.2 g
Trefwoorden
