Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kikkererwtensalade met kip en courgette
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kikkererwtensalade met kip en courgette
Stap 1
Snijd 2 courgettes in halve plakken van 1 cm dik en 2 rode uien in halve ringen. Verhit 2 el milde olijfolie in een hapjespan en bak de ui 5 min. op een middelhoge stand. Voeg de courgette toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om. Laat iets afkoelen.
Stap 2
Spoel intussen 2 blikken kikkererwten (à 400 g) af onder stromend water en laat uitlekken. Meng de kikkererwten met de gebakken groenten, 100 g verse groene pesto en 2 bakjes kipreepjes (à 150 g) in een ruime kom. Schep 85 g veldsla erdoor en breng op smaak met peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie553 kcal
- Eiwit35 g
- Koolhydraten44 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
