Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kerrienoedels met ei en garnalen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kerrienoedels met ei en garnalen
Stap 1
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Klop intussen de eieren los met 1 el sojasaus. Snijd de rode peper uit de nasi-bamigroenten fijn. Doe in een kommetje. Meng de resterende 2 el sojasaus met de kerrie.
Stap 3
Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak het ei al omscheppend op een hoge stand 2 min. Voeg de bamigroenten en het soja-kerriemengsel toe. Bak 3 min. al omscheppend mee. Voeg de garnalen en mihoen toe en warm voorzichtig omscheppend 3 min. mee.
Stap 4
Verdeel de noedels over diepe borden en bestrooi naar smaak met peper voor extra pit.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie418 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten55 g
- Vet2 gWaarvan verzadigd20 g
