Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kabeljauwburger met roomandijvie en dillepartjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kabeljauwburger met roomandijvie en dillepartjes
Stap 1
Bereid de aardappelpartjes met 2 el olijfolie in de oven of in de koekenpan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Verhit in een hapjespan de boter. Fruit de ui 2 min. Voeg de andijvie toe met 50 ml water en smoor in 10 min. zacht en gaar. Voeg na 5 min. de kookroom toe en breng op smaak met zout en/of peper.
Stap 3
Verhit intussen in een koekenpan de rest van de olijfolie. Bak de kabeljauwburgers in 4-6 min. lichtbruin en gaar.
Stap 4
Schep de dille door de gebakken aardappelpartjes en breng op smaak met zout en/of peper. Verdeel de roomandijvie met de kabeljauwburger over 4 borden en serveer met de dillepartjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie499 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten57 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
