Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kaasrisotto met broccoli
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kaasrisotto met broccoli
Stap 1
Smelt in een hapjespan de boter. Fruit de ui en knoflook 1 min. Schep de risottorijst erdoor en bak tot de korrels glanzen en glazig zijn.
Stap 2
Snijd de broccoliroosjes in stukjes van 1 tot 2 cm. Schep door de rijst. Voeg de bouillon in 2 porties toe. Laat de rijst de bouillon zachtjes kokend opnemen voordat je een volgende portie toevoegt. Kook de rijst met de broccoli in 18-20 min. zachtjes gaar. Voeg indien nodig extra water toe.
Stap 3
Neem de pan van de warmtebron. Voeg de kookroom en 50 g kaas toe. Breng de risotto op smaak met peper.
Stap 4
Schep de risotto op 2 borden. Bestrooi met de rest van de kaas of serveer deze apart erbij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie578 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten66 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd14 g
Trefwoorden
