Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kaaspannenkoek met aardbei-gembercompote
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kaaspannenkoek met aardbei-gembercompote
Stap 1
Klop een glad beslag van de bloem, bakpoeder, karnemelk en een snuf zout.
Stap 2
Klop de eieren erdoorheen.
Stap 3
Laat het beslag een paar minuten rusten en klop de geraspte kaas erdoor.
Stap 4
Meng intussen de aardbeien met de gembersnippers en houd apart.
Stap 5
Verhit steeds een beetje boter in een koekenpan en bak goudbruine pannenkoeken van het beslag.
Stap 6
Bak zo circa 8 pannenkoekjes en houd ze warm in de oven (60ºC).
Stap 7
Serveer de pannenkoeken met een lepel aardbei-gembercompote.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie350 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten36 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd9 g
