Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Japanse groentequiche
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Japanse groentequiche
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de quichevorm in met de olie.
Stap 2
Meng in een kom de bloem met het bakpoeder en uienpoeder. Roer met een garde de eieren erdoor. Schenk dan beetje bij beetje de bouillon erbij en roer tot een glad pannenkoekbeslag. Voeg wat extra water toe als het beslag te dik is. Laat 5 min. staan.
Stap 3
Snijd intussen de bosuitjes in dunne ringetjes. Voeg ze samen met de kool en taugé toe aan het beslag, maar houd 1 handje achter voor garneren. Schep alles in de quichevorm en bak in 30-40 min. goudbruin en gaar.
Stap 4
Snijd de quiche in punten. Zigzag de mayonaise en teriyakisaus over de plaattaart en bestrooi met de achtergehouden bosui.
Aanvullende benodigdheden
- - quichevorm
Voedingswaarden
- Energie433 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten54 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd3 g
