Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groentequiche met geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groentequiche met geitenkaas
Stap 1
Laat de artisjokken uitlekken in een zeef en halveer de artisjokken en cherrytomaten.
Stap 2
Meng de eieren, kookroom, knoflook, Oriëntaalse kruiden en de helft van de geitenkaas tot een geheel.
Stap 3
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verdeel 1 el olijfolie en vervolgens het flammkuchendeeg over de bakvorm.
Stap 5
Meng de groenten en olijven door het eimengsel en verdeel over de bodem. Verdeel de rest van de geitenkaas over de quiche.
Stap 6
Plaats de quiche 30 minuten in de oven. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
Stap 7
Snijd de groentequiche in stukken, garneer met de basilicumblaadjes.
Aanvullende benodigdheden
- - bakvorm 20 cm
 - - zeef
 
Voedingswaarden
- Energie489 kcal
 - Eiwit22.3 g
 - Koolhydraten40.9 g
 - Vet24.7 gWaarvan verzadigd12.7 g
 
Trefwoorden
