Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groentechips
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groentechips
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de peen, pastinaak, zoete aardappel en rode biet. Schaaf met een dunschiller in flinterdunne plakjes.
Stap 2
Meng de groente met wat zout en laat 5 minuten trekken. Dep droog met keukenpapier.
Stap 3
Schep de groente om met de olie. Verdeel de plakjes ruim over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de groentechips in ongeveer 15 minuten knapperig.
Stap 4
Bestrooi de chips met wat zout en paprikapoeder.
Stap 5
Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en prak fijn.
Stap 6
Schep samen met de mosterd door de hüttenkäse en breng op smaak met versgemalen peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie376 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten37 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd3 g
