Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groente-noedels met satésaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groente-noedels met satésaus
Stap 1
Snijd de spitskool in dunne repen. Hak de pinda’s fijn. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Stap 2
Meng de spitskool met de courgettespaghetti, wortel, bonen en de helft van de pinda’s. Breng op smaak met 2 el sesamolie, de rasp en sap van de limoen, peper en zout.
Stap 3
Snijd de tofu in blokjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de tofu 3 minuten. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Verdeel de groente-noedels over de take away bakjes en garneer met de tofu, saté saus en de rest van de pinda’s. Lekker met koriander.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 take away noedelbakjes
Voedingswaarden
- Energie823 kcal
- Eiwit42 g
- Koolhydraten39 g
- Vet51 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
