Groene kokosgazpacho
Ingrediënten
Bereidingswijze Groene kokosgazpacho
Stap 1
Breng een ruime pan water met zout aan de kook.
Stap 2
Verwijder de steelaanzet en draden van de sugarsnaps. Kook de sugarsnaps en aspergetips 1 minuut, giet af en spoel koud onder stromend water.
Stap 3
Rasp de gember. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Snijd de komkommer in grove stukken.
Stap 4
Doe de gember, limoenrasp, koriander, komkommer, twee derde van de sugarsnaps, twee derde van de kokosmelk en twee derde van de aspergetips in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een gladde gazpacho.
Stap 5
Breng op smaak met het limoensap, de vissaus, peper en eventueel zout. Zet minimaal 1 uur in de koelkast.
Stap 6
Halveer de rest van de sugarsnaps in de lengte. Schenk de gazpacho in kommen en garneer met de rest van de kokosmelk, sesamolie, sugarsnaps en aspergetips.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie289 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten10 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd17 g
Trefwoorden
