Gnocchi met geroosterde aubergine
Ingrediënten
Bereidingswijze Gnocchi met geroosterde aubergine
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Ris de blaadjes van de tijm en hak de hazelnoten grof. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken.
Stap 2
Snijd het groen van de aubergine en snijd over de lengte in kwarten. Verdeel de aubergine over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel er 2 el olijfolie over en breng op smaak met zout en peper, plaats de aubergine 20 minuten in de oven.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook. Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af.
Stap 4
Verhit een pan met de ongezouten roomboter, de knoflook en de helft van de tijm en laat dit op laag vuur lichtbruin kleuren. Draai het vuur hoger en bak de kastanjechampignons en hazelnoten 4 minuten mee. Voeg de gnocchi toe, breng op smaak met zout en peper en roer door.
Stap 5
Verdeel de gnocchi en aubergine over de borden. Verdeel de burrata over de gnocchi en garneer met de rest van de tijm.
