Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gnocchi met entrecote en roerbakgroenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gnocchi met entrecote en roerbakgroenten
Stap 1
Kook de gnocchi kort voor het serveren.
Stap 2
Bestrooi het vlees met zout en peper.
Stap 3
Meng de citroenrasp met de knoflook en peterselie en houd deze gremolata apart.
Stap 4
Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de tomatenpuree 1 minuut.
Stap 5
Voeg de roerbakgroenten toe en roerbak 4-5 minuten.
Stap 6
Verhit de rest van de olijfolie met de ansjovisfilets en laat de ansjovis smelten.
Stap 7
Bak hierin de vleesreepjes 2-3 minuten en blus af met een scheutje witte wijn.
Stap 8
Voeg de rest van de wijn en het citroensap toe aan het groentemengsel.
Stap 9
Schep de warme gnocchi door de groenten.
Stap 10
Serveer met de vleesreepjes erop en bestrooid met de gremolata.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie555 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten54 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd5 g
