Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde puntpaprika met puree van zoete aardappel, feta en olijven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde puntpaprika met puree van zoete aardappel, feta en olijven
Stap 1
Kook de zoete aardappels in circa 15 minuten gaar in water met zout. Verwarm de oven voor op 200ºC.
Stap 2
Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Giet de aardappels af en stamp ze met de knoflook, olijfolie, ei, zout en peper. Schep de olijven erdoor.
Stap 3
Vul de paprikahelften met de aardappelpuree en bestrooi met de feta. Leg de gevulde paprika's naast elkaar in een ovenschaal en gaar circa 20 minuten in het midden van de oven.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie330 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten37 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd5 g
