Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde chocolade-eitjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde chocolade-eitjes
Stap 1
Klop voor de vulling de slagroom met de vanillesuiker met een handmixer stijf. Voeg de monchou toe en mix erdoor. Schep het mengsel in een spuitzak.
Stap 2
Snijd met een scherp mesje voorzichtig een stukje van de bovenkant van de eieren. Vul ze tot net onder de rand met de monchouvulling.
Stap 3
Maak met de bolle kant van een theelepel een holletje in de vulling en schep hierin een theelepel advocaat.
Stap 4
Serveer de gevulde eitjes in een eierdop of een klein glaasje, zodat ze rechtop blijven staan.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
- - Spuitzak
Voedingswaarden
- Energie400 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten23 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd19 g
Trefwoorden
