Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde pompoensalade met gemberdressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde pompoensalade met gemberdressing
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de pompoenblokjes over de met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olijfolie.
Stap 2
Rooster de pompoenblokjes in 20 min. beetgaar. Bereid intussen de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Schil en rasp de gember. Klop van de gember, azijn, honing, tijm en 3 el olijfolie een dressing. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Doe de pompoenblokjes met de quinoa en paprika in een schaal. Schep de dressing erdoor en meng de rucola erdoor.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie267 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten28 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd2 g
