Geroosterde knolselderij met paddenstoelen
Ingrediënten
Bereidingswijze Geroosterde knolselderij met paddenstoelen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2
Was de knolselderij en snijd deze in plakken van 2 cm.
Stap 3
Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Ris de blaadjes van de rozemarijn.
Stap 4
Snijd de paddenstoelenmix grof.
Stap 5
Verdeel de knolselderij over een met bakpapier beklede bakplaat, verdeel hier 2 el olijfolie overheen en breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Zet 20 minuten in de oven.
Stap 7
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de paddenstoelen met de helft van de rozemarijn 5 minuten, voeg de boerenkool toe en bak nog 4 minuten.
Stap 8
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 9
Verhit een pan met de slagroom en smelt hier al roerend de camembert in. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 10
Verdeel de gebakken paddenstoelen over de geroosterde knolselderij en schep de camembertsaus erover.
Stap 11
Garneer met de rest van de rozemarijn en de granaatappelpitjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie392 kcal
- Eiwit20.8 g
- Koolhydraten13 g
- Vet27.2 gWaarvan verzadigd17.5 g
Trefwoorden
