Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde barbecueworst met frisse bloemkoolrelish
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde barbecueworst met frisse bloemkoolrelish
Stap 1
Meng de azijn met de suiker, mosterd en kurkuma en laat circa 5 minuten staan. Roer nogmaals tot de suiker is opgelost en voeg de bloemkool, olijfolie en rozijnen toe. Schep goed door en laat staan tot gebruik.
Stap 2
Schep de munt door de bloemkoolrelish en breng op smaak met zout en peper. Meng de gembersiroop met de ketjap en ketchup. Snijd de worsten in stukken en schep door de marinade.
Stap 3
Zet een gietijzeren wok of barbecue bakplaat op de barbecue en roerbak de stukken worst tot ze donkerbruin en kleverig zijn. Serveer met de relish. Lekker met stokbrood of aardappelsalade.
