Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde zalmmedaillon met tagliatelle en rucolapesto
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde zalmmedaillon met tagliatelle en rucolapesto
Stap 1
Maal in de keuken machine de hazelnoten met de rucola, sinaasappel rasp, knoflook en een scheut olijfolie tot een fijne pesto. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk de zalmmedaillons met olijfolie en rooster ze een paar minuten onder de grill. Keer de medaillons voorzichtig en rooster nog een paar minuten.
Stap 3
Kook intussen de tagliatelle in een paar minuten beetgaar in water met zout. Giet af en schep de pesto erdoor. Verdeel de pasta in mooi gedraaide torentjes over 4 borden en leg een zalmmedaillon erop. Bestrooi met peper en naar smaak extra sinaasappelrasp. Garneer met dille.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie810 kcal
- Eiwit41 g
- Koolhydraten55 g
- Vet47 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
