Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde watermeloen en asperges met mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde watermeloen en asperges met mozzarella
Stap 1
Snijd een kapje van de watermeloen zodat deze stevig staat tijdens het snijden. Snijd 4 plakken meloen van circa 3 cm dik en verwijder de grote pitten en eventueel de schil.
Stap 2
Meng 3 eetlepels olijfolie met het citroensap en een snufje peper. Bestrijk de plakken watermeloen en de asperges ermee. Meng de rest van de olijfolie met de balsamico, honing en rozemarijn en houd deze dressing apart.
Stap 3
Verhit een grillpan, ovengrill of gebruik de barbecue. Rooster de watermeloen en asperges 2-3 minuten per kant. Leg de meloen en veldsla op borden. Verdeel de asperges en mozzarella erover en besprenkel met de dressing.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie455 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten58 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd6 g
