Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde fruitsalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde fruitsalade
Stap 1
Schil de ananas. Halveer de nectarines en verwijder de pitten. Snijd de meloen in parten van circa 2 cm en verwijder de schil.
Stap 2
Halveer de ananas in de lengte en snijd de helften in 5 repen. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in lange repen van circa 1 cm.
Stap 3
Steek de barbecue aan en gril de ananas, nectarines, meloen en mango tot er grillstrepen ontstaan.
Stap 4
Verdeel over een platte schaal en schenk er de yoghurt en honing in streepjes overheen. Scheur de basilicum in stukjes en strooi over de gegrilde fruitsalade.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
Voedingswaarden
- Energie266 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten58 g
- Vet1 g
Trefwoorden
