Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrild varkensfiletlapje met ratatouille
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrild varkensfiletlapje met ratatouille
Stap 1
Verwarm drie eetlepels olijfolie in een hapjespan.
Stap 2
Fruit de ui met de helft van de knoflook in twee minuten zachtjes glazig.
Stap 3
Snij de paprika, tomaten, aubergine en courgettes in blokjes.
Stap 4
Schep dit door elkaar met de kruiden en wat zout en versgemalen peper.
Stap 5
Smoor de groenten afgedekt een kwartier op laag vuur tot ze zacht zijn en in een lekkere saus liggen.
Stap 6
Roer regelmatig.
Stap 7
Wrijf de varkensfiletlapjes in met zout, peper en kaneel en bestrijk ze met olijfolie.
Stap 8
Bak ze in een hete grillpan in maximaal tien minuten mooi bruin en gaar, keer ze regelmatig.
Stap 9
Leg de varkensfiletlapjes op warme borden en schep de ratatouille ernaast.
