Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gebakken havermout met pindakaas en chocolade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gebakken havermout met pindakaas en chocolade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet het bakblik in met de extra olie en bekleed met bakpapier. Snijd de bananen in plakjes en hak de chocolade grof.
Stap 2
Klop de eieren los in een grote kom en meng met de havermout, haverdrink, olie en honing tot een glad mengsel. Meng de pindakaas erdoor.
Stap 3
Spatel 2/3 van de banaan, 2/3 van de chocolade en 2/3 van de frambozen door het beslag. Schenk in het bakblik en verdeel de rest van de banaan, chocolade en frambozen erover.
Stap 4
Bak in 30 min. in het midden van de oven lichtbruin en gaar. Serveer warm of op kamertemperatuur met de kwark.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie773 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten82 g
- Vet38 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
