Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Galette met spruiten en kastanjechampignons
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Galette met spruiten en kastanjechampignons
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210°C. Maak de spruiten schoon en snijd in dunne plakken. Snijd de kastanjechampignons in plakken.
Stap 2
Verhit een pan met olijfolie, bak de spruiten en champignons 5 minuten zodat deze gaan kleuren.
Stap 3
Rol intussen het deeg uit en verdeel de kruidenroomkaas over het deeg tot 1 cm van de rand en verdeel hier de spruiten, champignons en kipreepjes over. Vouw de rand van het taartdeeg om zodat er een galette ontstaat.
Stap 4
Plaats de galette op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze 20 minuten in de oven tot de galette goudbruin en gaar is.
Stap 5
Hak intussen de dille grof. Haal de galette uit de oven en garneer met dille.

Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie683 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten56 g
- Vet38 gWaarvan verzadigd18 g
Trefwoorden
