Frisse spaghetti met groene asperges
Ingrediënten
Bereidingswijze Frisse spaghetti met groene asperges
Stap 1
Snijd de harde onderkant van de asperges en halveer. Snijd de courgettes in blokjes. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd twee soeplepels van het kookvocht apart en giet de spaghetti af.
Stap 3
Kook de helft van de courgette 7 minuten in het kookvocht en pureer. Roer de chilipepervlokken, citroenrasp en -sap en de helft van de kaassnippers door de courgettesaus.
Stap 4
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de groene asperges, gedroogde tomaat en de rest van de courgette 5 minuten.
Stap 6
Voeg de spaghetti en courgettesaus toe en roer door. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 7
Verdeel de spaghetti over de borden en garneer met de rest van de kaassnippers.
Aanvullende benodigdheden
- - rasp
Voedingswaarden
- Energie472 kcal
- Eiwit20.5 g
- Koolhydraten64.7 g
- Vet12.5 gWaarvan verzadigd4.8 g
Trefwoorden
