Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Frambozen-bramentaartjes met witte chocolade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Frambozen-bramentaartjes met witte chocolade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 160ºC. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak of tussen 2 lagen vershoudfolie uit tot een dunne lap. Bekleed de taartvormpjes ermee. Leg het bakpapier met daarop de blindbakvulling op het deeg. Bak circa 20 minuten in het midden van de oven. Verwijder de steunvulling en laat afkoelen.
Stap 2
Klop de slagroom stijf en spatel door de yoghurt. Verdeel over de afgekoelde taartbodempjes. Verdeel de frambozen en bramen erover.
Stap 3
Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron (350 Watt). Verdeel met een lepel strepen chocolade over de taartjes.
Aanvullende benodigdheden
- - 6 taartvormpjes
- - vershoudfolie
- - bakpapier
- - blindbakvulling
Voedingswaarden
- Energie450 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten41 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd18 g
