Flat iron philly cheese steak
Ingrediënten
Bereidingswijze Flat iron philly cheese steak
Stap 1
Laat de steak een uur van tevoren op kamertemperatuur komen.
Stap 2
Snijd het stokbrood in vier stukken en snijd ze open.
Stap 3
Pers de knoflook en meng met de kruidenboter. Besmeer de binnenkanten van de stokbroden royaal met de kruidenboter.
Stap 4
Wrijf de steak in met de cajunkruiden en indien gewenst extra peper en zout. Steek de kernthermometer in het dikke deel van het vlees en gril het vlees onder regelmatig keren tot een kerntemperatuur van 50 °C. Laat 10 minuten rusten in aluminiumfolie.
Stap 5
Snijd de trostomaten en de rode ui in plakjes.
Stap 6
Gril het brood met de kruidenboterkant naar beneden in 3 minuten krokant op de BBQ. Keer en verdeel de cheddar erover. Verwarm op de BBQ tot de cheddar is gesmolten.
Stap 7
Snijd de flat iron steak in reepjes. Verdeel de tomaat, rode ui en steak over de knoflookbroodjes. Garneer met de jalapeñoplakjes.
