Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Flammkuchen met ricotta en zalmsnippers
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Flammkuchen met ricotta en zalmsnippers
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Stap 2
Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat en besmeer met de ricotta. Breng op smaak met zout en peper en verdeel de zalmsnippers erover.
Stap 3
Bak de flammkuchen in 10-15 minuten krokant en goudbruin in de oven.
Stap 4
Neem uit de oven en bestrooi met de veldsla, cranberry’s en blaadjes verse tijm. Rasp de citroen erboven en druppel er wat citroensap overheen. Snijd in repen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie153 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten21 g
- Vet4 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
