Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Flammkuchen met 4 soorten topping
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Flammkuchen met 4 soorten topping
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol het deeg met het bakpapier uit op de bakplaat. Bestrijk met de crème fraîche. Houd rondom 1 cm van de rand vrij.
Stap 2
Snijd het spek en de ui in fijne reepjes. Halveer de tomaten en snijd de paprika’s in ringen. Halveer de courgette in de lengte en snijd in dunne plakjes.
Stap 3
Snijd de zalmfilet in dunne plakjes. Laat de spinazie uitlekken.
Stap 4
Beleg een kwart van het deeg met spek en ui, een kwart met tomaten, een kwart met de paprika en courgette en het laatste kwart met de spinazie en zalm.
Stap 5
Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6
Bak de flammkuchen in 15-20 minuten goudbruin en gaar in de oven. Bestrooi de tomatentopping uit de oven met de basilicum.
