Enchilada's met bonenchili en feta
Ingrediënten
Bereidingswijze Enchilada's met bonenchili en feta
Stap 1
Snipper de uien. Snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes.
Stap 2
Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Schep de komijn erdoor.
Stap 3
Bak de tomatenpuree 1 min. mee. Voeg 200 ml water toe en breng aan de kook. Verwarm de saus 5 min. op een middelhoge stand.
Stap 4
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel in een zeef de bonen af, laat ze uitlekken en voeg toe aan de saus. Verwarm 5 min. mee op een lage stand. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Breng de passata op smaak met zout en peper. Schenk de helft in de ovenschaal. Schep de bonenchili op de tortilla's, klap de zijkanten over de vulling en rol ze op. Leg ze in de ovenschaal met passata. Schenk de rest van de passata erover.
Stap 6
Verkruimel de feta boven de enchilada's. Bestrooi met de oregano. Bak de enchilada's 15-20 min. in de oven, tot de feta goudgeel is.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie639 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten135 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd8 g
