Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Eenpanscouscous met sperziebonen, balletjes en koriander
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Eenpanscouscous met sperziebonen, balletjes en koriander
Stap 1
Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de sperziebonen toe. Schenk 50 ml water in de pan en smoor de boontjes afgedekt in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de soepballetjes toe.
Stap 2
Schep de komijn en couscous door de bonen. Schenk de bouillon in de pan en breng aan de kook.
Stap 3
Neem de pan van de warmtebron. Laat de couscous ca. 3 min. wellen.
Stap 4
Roer de couscous met een vork los. Schep er de koriander door en breng op smaak met zout en peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie472 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten60 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd5 g
